MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MOSKOVA'YA 'GENİŞ GÖVDE'
Havacılık Haberleri
21 Ağustos 2023 Pazartesi 18:29

MOSKOVA'YA 'GENİŞ GÖVDE'

Etihad Airways, Moskova'ya geniş gövde uçaklarla uçacak

Etihad Airways, önümüzdeki kış sezonu için Abu Dabi Uluslararası Havalimanı-Moskova hattında genişleme planlarında değişiklik yaptı. Havayolu şirketi, frekans artışı planından vazgeçerek, bu rotada daha büyük uçaklar kullanmayı kararlaştırdı.

Etihad şu anda Boeing 787-9 uçağı kullanarak günde bir uçuşla Şeremetyevo Uluslararası Havalimanı'na uçuyor. Etihad'ın 787-9'ları, iki ve üç sınıf konfigürasyonunda olduğundan, havayolu şu anda uçuş başına 231 ila 299 yolcu taşıyabiliyor. 

Aviation Source News'e göre Etihad, başlangıçta 29 Ekim'den itibaren frekansı haftalık 10 uçuşa çıkarmayı planlamıştı, ancak plan şimdi askıya alındı. Ancak raporlar, havayolunun Moskova rotasındaki kapasiteyi artırmak için rotada daha büyük Boeing 787-10 uçağını kullanacağını gösteriyor.

İkinci hedef

Etihad Airways, bu yılın başlarında genişleme planlarının bir parçası olarak 2023 Kış Sezonunda ikinci bir Rusya destinasyonunda operasyonlara başlama kararı aldı. Havayolu, 29 Ekim'den itibaren Rusya'daki St. Petersburg kentine uçacak. Şirket bu rotada 787-9 uçaklık filosunu kullanarak haftada üç kez Çarşamba, Cuma ve Pazar sefer yapacak.

Kaynak: SimpleFlying.com

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule