MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ORTAK UÇUŞ GENİŞLİYOR
Havacılık Haberleri
21 Ağustos 2023 Pazartesi 17:22

ORTAK UÇUŞ GENİŞLİYOR

Emirates, Temmuz ayında Québec’in en büyük şehri Montreal’e hizmet vermeye başlamasının ardından, Air Canada ile ortak uçuş anlaşmasını Montreal seferlerini de kapsayacak şekilde genişlettiğini duyurdu

Emirates ve Air Canada arasındaki ortak uçuş anlaşması kapsamında Kanada’daki uçuş noktalarına şimdi Montreal üzerinden 11 uçuş noktası da ekleniyor ve interline anlaşmaları sayesinde bu noktalardan da 69 farklı uçuş noktasına erişilebiliyor.

Emirates ve Air Canada arasındaki ortak uçuş anlaşması, Kanada’nın en büyük iki şehri üzerinden Halifax, Edmonton, Ottawa ve Calgary gibi uçuş noktalarına kolay bağlantı sağlayarak eğlence veya iş amaçlı seyahat edenlere, aile veya arkadaşlarını ziyaret edenlere esneklik ve seçenekler sunuyor. Emirates yolcuları, Toronto’dan 19 uçuş noktasına ortak uçuş avantajlarından yararlanarak seyahat edebilir ve interline anlaşmalarıyla da 100 noktaya daha uçuş gerçekleştirebilecek.

Kanada şehirlerinden seyahat eden yolcular, Emirates’in Montreal veya Toronto seferlerini kullanarak havayolunun merkezi olan Dubai üzerinden Asya, Afrika ve Orta Doğu’daki heyecan verici uçuş noktalarına seyahat edebilecekler.

Emirates’in Dubai üzerinden Toronto’ya olan günlük gidiş ve dönüş uçuşları, havayolunun popüler amiral gemisi A380 uçağıyla gerçekleşiyor. Dünyanın en büyük uluslararası havayolu şirketi, diğer geniş gövdeli uçağı Boeing 777 ile Montreal ve Dubai arasında haftada yedi sefer gerçekleştirerek yolculara kolay aktarmalarla global noktalara seyahat imkanı sağlıyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule