MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TSA YOLCULARI UYARDI
Havacılık Haberleri
8 Ağustos 2023 Salı 08:44

TSA YOLCULARI UYARDI

ABD Ulaşım Güvenliği İdaresi (TSA) uçak kabinine alınması yasaklı maddeler konusunda yolcuları uyardı: Yanınıza alacağınız çantanız, hazırlamaya başlarken mutlaka boş olsun!

Havalimanlarında güvenlik görevlilerinin, yolcuların el bagajlarını kontrolü sırasında, uçak kabinine alınması yasak olan araç gereçlere çok sık rastlanıyor. Böyle durumlarda yolcunun genelde "çantamı hazırlarken dalgınlıkla unutmuşum" ya da "daha önceden çantamda kalmış, farketmemişim" şeklinde savunması oluyor. 

ABD Ulaşım Güvenliği İdaresi (TSA-Transportation Security Administration) sosyal medyada yaptığı paylaşımla yolcuları, çantaları hazırlarken dikkatli olmaları konusunda uyardı. TSA, "seyahat öncesi el bagajınızı hazırlarken, yanınıza alacağınız çantanın, önce tamamen boş olduğundan emin olunuz" uyarısında bulundu:

"Yasaklı bir öğeyi gönüllü olarak terk etmeyi seçmeden önce seçenekleriniz vardır. Aracınıza alabilir, seyahat etmeyen bir arkadaşınıza bırakabilir veya kayıtlı bir çantaya koyabilirsiniz. En iyi seçenek, bu eşyaları el bagajınızda bırakmamaktır. Paketlemeye her zaman boş bir çanta ile başlayın."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule