MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
QATAR AIRWAYS'TEN DEV ANLAŞMA
Dünyadan
21 Eylül 2024 Cumartesi 00:04

QATAR AIRWAYS'TEN DEV ANLAŞMA

Qatar Airways, UEFA Şampiyonlar Ligi ile 2030'a kadar sürecek ortaklık anlaşması imzalandığını duyurdu

Qatar Airways, UEFA Şampiyonlar Ligi ile 2030'a kadar sürecek ortaklık anlaşması imzaladı.

Yeni anlaşma, UEFA Süper Kupası, UEFA Gençlik Ligi ve UEFA Futsal Şampiyonlar Ligi'ne sponsorluk haklarını içeriyor. Ayrıca, Qatar Duty Free, Hamad Uluslararası Havalimanı ve Qatar Privilege Club'a belirli haklar da sağlıyor ve UEFA ile kapsamlı bir Qatar Airways Group uyumu oluşturuyor.

Qatar Airways artık FIFA (Uluslararası Futbol Federasyonu), UEFA ve Asya Futbol Konfederasyonu (AFC) gibi etkileyici bir dizi futbol ortaklığına sahip oldu.

Şampiyonlar Ligi hayranları için iyi bir anlaşma

Qatar Airways Grup İcra Kurulu Başkanı Müh. Badr Mohammed Al-Meer, havayolunun UEFA ile güçlerini birleştirmekten heyecan duyduğunu ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nin Resmi Havayolu Ortağı olarak, binlerce futbol taraftarını bu saygın yarışmaya taşımaya kendilerini adadıklarını söyledi:

"UEFA Şampiyonlar Ligi ile ortaklığımız yalnızca Avrupa ile olan bağımızı güçlendirmekle kalmıyor, aynı zamanda birliği teşvik etme ve mükemmelliği kutlama vizyonumuzla da mükemmel bir şekilde örtüşüyor. Bu ortaklık, 170'ten fazla destinasyondan oluşan ağımız aracılığıyla dünya çapında insanları birbirine bağlama ve bu olağanüstü rekabeti destekleme taahhüdümüzü vurguluyor."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule