MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
KEDİ THY UÇUŞUNU AKSATTI
Havacılık Haberleri
4 Ocak 2024 Perşembe 11:21

KEDİ THY UÇUŞUNU AKSATTI

Sorumsuz bir yolcunun uçağa kaçak olarak aldığı kedi, saklandığı çantadan çıkıp kabinde koşturunca, pilot uçağı pist başından geri döndürdü

THY'nin İstanbul-Atina seferini yapmak için yolcu alımını tamamlayan Boeing 777-300 tipi uçağı, kalkış için pist başına doğru ilerlemeye başladı. Bu sırada bir yolcu tarafından bilet ve rezervasyon yapılmadan uçağa kaçak olarak bindirilen kedi, içinde bulunduğu çantadan kaçarak kabinde koşturmaya başladı. Bunun üzerine kabin ekibi durumu pilota bildirdi.

YOLCU KARA LİSTEYE ALINACAK

İstanbul Havalimanı Hava Trafik Kontrol Merkezi ile irtibata gecen pilot durumu bildirdi ve park pozisyonuna geri döneceğini söyledi. Uçak sorunsuz bir şekilde park pozisyonuna geri dönerken, kafessiz bir şekilde biletsiz olarak uçağa bildirilen kedi ve yolcu uçaktan indirildi. Daha önce de bu şekilde davranışlarda bulunduğu tespit edilen yolcuya ise havayolu şirketi tarafından "kara liste" prosedürü uygulanacağı öğrenildi. THY'nin Atina seferi kabinde dolasan kedi nedeniyle gecikmeli olarak gerçekleşti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule