MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
FACİAYI ANLATAN FOTOĞRAFLAR
Havacılık Haberleri
3 Ocak 2024 Çarşamba 08:23

FACİAYI ANLATAN FOTOĞRAFLAR

Haneda Havalimanı'nında dün meydana gelen kazanın ardından gün ışığında çekilen fotoğraflar, facianın boyutunu bir kez daha ortaya koydu

Japonya Tokyo Haneda Havalimanı’nda dün meydana gelen feci kazanın ardından bu sabah gün ışığında çekilen ve yayınlanan fotoğraflar, olayın dehşetini ortaya koydu.

Kazanın ardından Japan Airlines uçağında bulunan 379 insanın çok kısa sürede salimen tahliyesi ise birçok kaynakta, ‘kabin ekiplerinin aldığı iyi eğitimle ve soğukkanlı, bilinçli davranmalarının sonucu’ olarak yorumlandı.

Japan Airlines’in 2021 yapımı Airbus A350-900 uçağının Haneda Havalimanı'nın 34R Pistinde enkaz haline dönüşmüş hali, gün ışığında böyle görüntülendi.

Kaynaklar, Japan Airlines’ın uçağına, sahil güvenlik uçağıyla çarpışmadan dakikalar önce iniş izni verildiğini vurguluyor.

Öte yandan beş kişinin hayatını kaybettiği Sahil Güvenlik kurumuna ait uçaktan sadece kaptan pilot sağ çıkabildi. Yapılan açıklamalara göre uçak, 1 Ocak günü meydana gelen 7.6 büyüklüğündeki depremden etkilenenlere yardım taşıyordu. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule