MENÜ
İstanbul 23/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
INDIGO 17 YAŞINDA
Seyahat Rotası
2 Ağustos 2023 Çarşamba 13:51

INDIGO 17 YAŞINDA

Hindistan'ın önde gelen havayolu şirketi IndiGo, 17. kuruluş yıldönümü kutluyor

Hindistan'ın önde gelen havayolu şirketi IndiGo, 17. kuruluş yıldönümünü kutluyor. Havayolu şirketi, 2 Ağustos- 4 Ağustos 2023'e tarihleri arasında bilet alan yolcular için özel teklifler sunuyor.

IndiGo, #HappyIndiGoDay kutlamaları kapsamında bu tarihlerde web sitesi ve mobil uygulamasından alınan tüm biletlerde yüzde 12 indirim olanağı sağlıyor. 

IndiGo, yolcularına sunduğu bu avantajlı seyahat fırsatları için kredi kartlarında American Express ve HSBC ile işirliği yapıyor. Yolcular üç günlük indirim süresince düşük fiyatlarla favori koltuklarını seçebiliyor.

IndiGo Küresel Satış Başkanı Vinay Malhotra 17. kuruluş yıldönümü dolayısıyla "Başarılı operasyonlarımızın 17. yılını kutlarken, müşterilerimizin bize duydukları güven ve sadakat için müteşekkiriz. Olağanüstü hizmetler ve deneyimler sunmaya devam etmemiz için bizi motive eden, onların sarsılmaz desteğidir. 79 Yurtiçi ve 32 Uluslararası destinasyondan oluşan mevcut ağımızı genişletmeye ve büyütmeye devam etmeye kararlıyız. Önümüzdeki haftalarda Nairobi, Cakarta, Tiflis ve Bakü'de, ardından Almatı ve Taşkent'te operasyonlara başlıyoruz. Geniş bir ağda zamanında, uygun fiyatlı, sorunsuz seyahat deneyimi sağlama sözümüzü tutmaya devam edeceğiz” dedi.

Daha fazla bilgi almak ve bu kutlama tekliflerinden yararlanmak için müşterilerin IndiGo web sitesini ziyaret etmeleri veya IndiGo mobil uygulamasını indirmeleri önerilir.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule