MENÜ
İstanbul 21/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İGA'DA 'ÇEVRE' SERGİSİ
Türkiye'den
5 Haziran 2024 Çarşamba 16:16

İGA'DA 'ÇEVRE' SERGİSİ

İstanbul Havalimanı'nda sürdürülebilirlik çalışmalarının yer aldığı "Tomorrow On Board Sergisi" açıldı

İstanbul Havalimanı'nda Türk Hava Yolları (THY) ve Türkiye Tasarım Vakfı iş birliği ile tüm sürdürülebilirlik çalışmalarının yer aldığı Tomorrow On-Board sergisi açıldı.

5 Haziran Dünya Çevre günü nedeniyle sürdürülebilirlik faaliyetlerin tek çatı altında toplandığı ve 4 sanatçının eserlerinin yer aldığı sergiye THY Genel Müdür Yardımcısı Levent Konukçu, İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA Kurumsal İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı Turgay Yaman, sanatçılar ve diğer davetliler katıldı. 

Törende bir konuşma yapan THY Genel Müdür Yardımcısı Levent Konukçu, " Markamızın geçmişten bugüne olan yolculuğunu, küresel çapta inşa ettiği marka imajını, misyon ve vizyonunu, uçak hurdalarından faydalanarak yorumlayan bu eserler İstanbul Havalimanı’nda sizlerle buluştu. Biz de uçak içinde kullandığımız sürdürülebilir ürünlerimizden bazılarını Tomorrow On-Board lansmanı kapsamında sizlere göstermek istedik" dedi. 

İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA Kurumsal İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı Turgay Yaman ise, " THY ile çevre konusundaki ortak faaliyetlerimizle aynı hedefe, ülkemizin, toplumumuzun ve gezegenimizin geleceğine hizmet etmeye devam edeceğiz. İGA İstanbul Havalimanı olarak “Odağımız Dünya, Hedefimiz Gelecek” diyerek çıktığımız yolda, çevreye olan bağlılığımızı ve sürdürülebilir bir gelecek için attığımız adımları vurgulamak isterim.  Eskişehir’de Güneş Enerji Santrali projemizi 2024 yılı sonunda operasyona geçirmeyi planlıyoruz. Bu proje ile havalimanımızın ihtiyaç duyduğu elektrik enerjisinin tamamını kendimiz üreteceğiz ve dünyada bir ilke imza atacağız" diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule