MENÜ
İstanbul 21/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ŞEHİT PİLOTLARIMIZ UĞURLANDI
Türkiye'den
5 Haziran 2024 Çarşamba 11:38

ŞEHİT PİLOTLARIMIZ UĞURLANDI

Kayseri'de düşen eğitim uçağında şehit olan iki pilotumuz için 12'nci Hava Ulaştırma Üs Komutanlığı'nda cenaze töreni düzenlendi

Kayseri 12'nci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığından eğitim için kalkan Hava Kuvvetleri Komutanlığımıza ait SF-260D tipi bir eğitim uçağının düşmesi sonucu şehit olan Hava Pilot Albay Uğur Yıldız ve Hava Pilot Albay Gökhan Özen'in cenazeleri memleketlerine gönderildi.

12’nci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı’nda düzenlenen törene, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Hava Lojistik Komutanı Tümgeneral Selçuk Aygün, Garnizon Komutanı Tuğg.Haldun Taşan, 12’nci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanı Tuğg.Hasan Volkan Güleryüz, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Üniversite Rektörleri, Vali Yardımcısı Abdullah Kalkan, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ve şehitlerimizin aileleri ile yakınları katıldı.

Şehitlerimizin naaşları düzenlenen askeri tören ve yapılan duaların ardından havayolu ile İzmir iline gönderildi. Şehitlerimiz, İzmir Çiğli Hava Üssünde yapılacak törenin de ardından defnedilmek üzere memleketlerine uğurlanacak. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule