MENÜ
İstanbul 21/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ATÜ-BODRUM YENİLENDİ
Türkiye'den
27 Mayıs 2024 Pazartesi 16:31

ATÜ-BODRUM YENİLENDİ

ATÜ Duty Free, Milas-Bodrum Havalimanı’nda genişleterek walk-through konseptinde yenilediği ana duty-free mağazasını düzenlenen törenle açtı. Dış Hatlar Terminali Gidiş katındaki mağazada, yerli ve yabancı dünya markalarının çok çeşitli kategorilerdeki ürünleri yolcuların beğenisine sunuluyor

TAV Havalimanları ve Unifree Duty Free/Gebr. Heinemann’ın iştiraki ATÜ Duty Free, Bodrum Havalimanı’ndaki ana duty-free mağazasını gidiş katı yolcu akışına uygun olarak yüzde 100 walk-through konseptinde yeniden tasarlayarak hizmete açtı.

Alışveriş alanı büyütülerek 1.900 metrekareye kavuşan ve marka karması arttırılan ATÜ Duty Free’nin mağazası için düzenlenen açılış töreni; Milas Kaymakamı ve Milas-Bodrum Havalimanı Mülki İdare Amiri Mustafa Ünver Böke, Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, Muğla İl Emniyet Müdürü Ali Canbolat, Milas-Bodrum Havalimanı DHMİ Başmüdürü Yücel Karadavut, Milas Havalimanı Gümrük Müdür Vekili Öner Çöpür, Bodrum Gümrük Müdürü Serdar Atahan, ATÜ Duty Free CEO’su Ersan Arcan, TAV Milas-Bodrum Genel Müdürü İclal Kayaoğlu, ATÜ Strateji ve İş Geliştirmeden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Ahmet Kötehne, ATÜ Moda ve Aksesuar Başkan Yardımcısı Güliz Haymanalı, ATÜ Pazarlama ve Kurumsal İletişim Başkan Yardımcısı Zeynep Kaptan, ATÜ Satınalma Başkan Yardımcısı Mesut Akbaş, ATÜ Milas/Bodrum-Dalaman Operasyon Direktörü Berk Sancar ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kurdele kesiminin ardından konuşan ATÜ Duty Free CEO’su Ersan Arcan, "Ülkemizin en gözde turizm lokasyonlarından olan Milas-Bodrum Havalimanı’ndaki duty-free mağazamızı daha geniş bir alanda yeni konseptiyle havalimanına ve yerli/yabancı tüm ziyaretçilerimize kazandırmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu operasyonel yatırımı gerçekleştirirken, mağaza ziyaretçilerimize daha konforlu ve ayrıcalıklı bir alışveriş deneyimi sunmayı hedefledik. Duty-free mağazamızın alanı daha da genişletilerek, gidiş katındaki yolcu akışına uygun şekilde walk-through konseptinde yeniden tasarlandı. Buna  paralel olarak, lüks dünya markalarından oluşan portföyümüzü arttırdık ve mağazamızda farklı tercihlere yönelik geniş bir ürün çeşitliliği sağlıyoruz. Projemizde kıymetli destekleriyle katkı sunan herkese teşekkür ederim. Yaz sezonu yoğunluğuna hazırlandığımız bu günlerde yenilenen mağazamızın bölgeye hayırlı olmasını dilerim. ATÜ Duty Free olarak, yurt dışı operasyonlarımızda olduğu gibi ülkemizde de gümrüksüz mağazacılık alanındaki standartları yukarı taşımayı ve operasyonlarımızın gelişimi için yatırım yapmayı sürdüreceğiz" dedi.

TAV Milas-Bodrum Genel Müdürü İclal Kayaoğlu ise, "Bodrum sadece Türkiye’nin değil, tüm Akdeniz çanağının önde gelen turizm merkezleri arasında yer alıyor. Bodrum’da turizm sezonun uzaması ve direkt uçuşların artması için paydaşlarımızla işbirliği içinde yoğun bir şekilde çalışıyoruz. ATÜ Duty Free’nin yeniden tasarlanan dış hatlar mağazası yolcularımıza eşsiz bir alışveriş deneyimi sunacak. Yaz sezonuna güçlü bir başlangıç yaparken yolcularımıza en iyi seyahat deneyimini sunmak için çalışmayı sürdüreceğiz" dedi.

Yenilenen ATÜ Duty Free mağazasında ayrıca, Bodrum ve Türkiye’ye özgü lokum, kahve, yöresel zeytinyağı ve hediyelik eşya gibi geleneksel ürünler de yer alıyor. Sürdürülebilirlik yaklaşımına uygun ve esnek yerleşime imkan tanıyan mobilyalarla modern bir iç mimarinin benimsendiği mağaza; traverten taş cephe, yığma taş duvar ve ahşap güneş kırıcı gibi dekoratif unsurlarıyla da öne çıkıyor.

TAV Havalimanları tarafından işletilen Milas-Bodrum Havalimanı yılın ilk dört ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 16 artışla 525 bin yolcuya hizmet verdi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule