MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
HAVA-İŞ'TEN AHMET BOLAT'A TEPKİ
Havacılık Haberleri
10 Temmuz 2023 Pazartesi 18:23

HAVA-İŞ'TEN AHMET BOLAT'A TEPKİ

Hava-İş Genel Başkanı Ali Kemal Tatlıbal, THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat'ı çalışanlardan özür dilemeye davet etti

THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat'ın şirkette yapılan zamlarla ilgili yaptığı bir paylaşımda, çalışanların aldıkları maaşları açıklaması, Hava-İş Sendikası'nda tepkiyle karşılandı.

Hava-İş Genel Başkanı Ali Kemal Tatlıbal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Ahmet Bolat'ı çalışanlardan özür dilemeye davet etti.

Ali Kemal Tatlıbal'ın açıklaması şöyle:

THY Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ahmet Bolat, kurum tarihinde görülmemiş bir yanlış yaparak, bugün çalışanlarının maaşlarını ifşaa etmiştir. Sanki THY’de çalışan herkes astronomik maaşlar alıyormuş gibi algılanan bu açıklama, öylesine büyük yanlışlara ve tepkilere neden oldu ki, Ahmet Bolat açıklamasını silmek zorunda kaldı. Ancak bunun için çok geç. Çünkü açıklaması birçok yerde haber oldu. Sendikamıza üye olan THY çalışanları bu yanlış ve hatalı açıklamadan sonra çevrelerinden haksız yere tepki almış ve çalışma huzuru bozulmuştur. THY Yönetim Kurulu Başkanını çalışanlarından özür dilemeye ve hatalı bilgileri düzeltmeye davet ediyoruz.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule