MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
UÇAĞA ZORLA BİNDİ
Havacılık Haberleri
10 Temmuz 2023 Pazartesi 16:12

UÇAĞA ZORLA BİNDİ

Türk Hava Yollarının İstanbul-Ercan seferini yapan uçağına geç kalan yolcu, körüğün acil durum butonunu kırarak uçağı bindi

Türk Hava Yolları’nın İstanbul Havalimanı'ndan KKTC Ercan seferini yapacak olan TK962 sefer sayılı TC-JPL kuyruk tescilli Airbus A320 tipi uçağı ile Kıbrıs’a gidecek olan bir kadın yolcu, uçağın yolcu alımı tamamlandıktan sonra uçağa binmek istedi.

Yer hizmetleri görevlileri, boarding işlemlerini tamamlayarak uçağın bulunduğu kapıdan ayrıldı. Bu sırada geç kalan bir kadın yolcu, uçağın bağlı olduğu körüğün kapısında bulunan acil durum butonunu kırarak körüğe girdi. Kadın yolcu bu sırada uçağın kapısında bulunan ve kendisini engellemeye çalışan görevliyi de iterek uçağa girdi ve koltuğa oturdu.

Bu sırada uçağın kaptan pilotu olay yerine polisin gelmesini istedi. Acil durum butonunu kıran ve görevliyi iterek uçağa binen kadın yolcu polis tarafından uçaktan indirildi. Yolcunun uçaktan indirilmesinin ardından THY uçağı Ercan seferini yapmak üzere yaklaşık bir saat gecikmeyle saat 19.35’de İstanbul Havalimanı’ndan kalkış yaptı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule