MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ÜS BAKIM YETKİSİNİ ALDI
Havacılık Haberleri
10 Temmuz 2023 Pazartesi 17:58

ÜS BAKIM YETKİSİNİ ALDI

Falcon Aerospace "Bombardier Global Series" için Üs Bakım Yetkisini aldı

Falcon Aerospace şirketi, Bombardier Global Series için Üs Bakım Yetkisini de alarak hedeflerine bir adım daha yaklaştı.

Halihazırda sahip oldukları SHY-145 ve San Marino CAA CAR-145 bakım ruhsatları kapsamında yerli ve yabancı iş jeti operatörlerine Bombardier Global Series, Bombardier Challenger CL-600-2B16 (CL 604/605/650), CL-600-2B19 (CL 850) ve Hawker BAe 125 Series (750/800XP/850XP/900XP) uçak tipleri için hat bakım desteği sunan Falcon Aerospace, mevcut ekip, ekipman ve tesis yeterliliğini Üs Bakım standartlarına taşıdı. Şirket, SHGM’nin yapmış olduğu üs bakım denetimlerini başarıyla tamamlayarak Bombardier Global Series için Üs Bakım yetkisini aldı.

Butik bir konsept anlayışı ile yola çıktıklarını ifade eden şirket yetkilileri, müşteri odaklı, kaliteli ve hızlı çözümler üreterek özellikle yabancı özel jet işleticilerine hizmet verdiklerini belirterek, özellikle SHGM ve DHMİ Genel Müdürlüğü yöneticilerinin sektöre yatırım yapan şirketleri teşvik etmesiyle, uyum içerisinde başarılı işlerin altına imza atacaklarını kaydetti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule