MENÜ
İstanbul 21/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
DENVER UÇUŞLARI BAŞLADI
Havacılık Haberleri
12 Haziran 2024 Çarşamba 10:07

DENVER UÇUŞLARI BAŞLADI

Türk Hava Yolları, Denver uçuşlarına başladı

THY, Amerika Birleşik Devletleri’nde 14. noktaya ulaşarak, misafirlerini Denver şehrinin eşsiz güzelliğiyle buluşturdu.

Türk Hava Yolları, 1988 yılında New York seferleri ile başladığı Amerika Birleşik Devletleri uçuşlarında on dördüncü nokta olarak Denver şehrini ekledi.

130 ülkedeki 347’nci varış noktası olan Denver’a 11 Haziran 2024 tarihi itibarıyla haftada 3 sefer düzenleyecek olan bayrak taşıyıcı, 9 Temmuz 2024 tarihi itibarıyla haftada 4 sefer düzenleyerek her yıl binlerce ziyaretçiyi İstanbul-Denver güzergâhında uçurarak; her iki ülkenin turizm ve ticaret hacimlerine katkı sağlayacak.

Hat açılışına özel değerlendirmede bulunan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat; ”Türk Hava Yolları olarak, genişleyen uçuş ağımıza Denver’ı eklemekten büyük mutluluk duyuyoruz. Amerika kıtasında uçuşlara ilk olarak 26 Ağustos 1988 yılında Brüksel aktarmalı New York seferleriyle başlamıştık. New York’a direkt uçuşlara ise 6 yıl sonra, 16 Temmuz 1994 yılında başladık. Türk Hava Yolları olarak bugün, Amerika’da Denver ile birlikte 14 noktaya direkt olarak uçmanın gururunu yaşıyoruz. Bu yeni hat sayesinde misafirlerimiz başta İstanbul’un ve ülkemizin tarihi ve kültürel zenginliklerini keşfetme fırsatı bulacaklar” dedi.

Amerika Birleşik Devletleri Kolorado Eyaletinin başkenti ve en kalabalık şehri olma özelliğiyle ön plana çıkan Denver, kültürel yapısı ve spor müsabakalarına ev sahipliği yapması yönüyle birçok yerli ve yabancı gezginin ilgisini çekiyor.

Bayrak taşıyıcı, açılışa özel fiyatlarla gerçekleştireceği uçuşlarını İstanbul Havalimanı- Denver Uluslararası Havalimanı rotasında icra edecek. Türk Hava Yolları misafirleri, 03 Temmuz 2024 tarihine kadar satın alacakları biletlerle 11 Haziran – 20 Temmuz 2024 tarihleri arasında İstanbul’dan Denver’a 787 USD’den başlayan fiyatlarla seyahat edebilecek.

Kampanya kapsamında geçerli olan fiyatlar, Türk Hava Yolları’nın resmî web sitesi ücretleri olmakla birlikte, bilet satış ofisleri ve acentelerde değişiklik gösterebilir.

Denver uçuşlarına ait tarife detayları:

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule