MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ANADOLU'DAN DÜNYA ZİRVESİNE
Türkiye'den
5 Temmuz 2024 Cuma 11:54

ANADOLU'DAN DÜNYA ZİRVESİNE

TAV Havalimanları’nın yiyecek-içecek iştiraki BTA İcra Kurulu Başkanı Baha Bülbül, Anadolu lezzetlerinin dünya çapında ödüller almasının gururunu yaşadıklarını söyledi

TAV Havalimanları’nın yiyecek-içecek iştiraki BTA, “Tadında Anadolu” ve “Cakes & Bakes” markalarıyla Havalimanı Yiyecek ve İçecek + Konaklama Konferansı’nda (FAB) altı ödüle birden layık görülmüştü.

Küresel Seyahat Perakendeciliği ve Gümrüksüz Satış sektörünün en prestijli ödül programı FAB Awards 2024’te aldıkları ödüllerden dolayı çok mutlu olduklarını belirten BTA İcra Kurulu Başkanı Baha Bülbül, İstanbul Havalimanı’nda bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıya, aynı programda “Yılın Havalimanı Şefi” ve “Avrupa Bölge Birincisi” ödüllerine layık görülen ünlü Şef Ömür Akkor da katıldı.

“Mükemmel hizmete ulaşma konusundaki istikrarımızı koruyoruz”

Ödüller hakkında konuşan BTA İcra Kurulu Başkanı Baha Bülbül, “Dünyadaki havalimanlarında yiyecek-içecek hizmeti veren şirketlerin arasında çok değerli ödüllere layık görüldük. Ömür Akkor’la olan beraberliğimizden ve işbirliğimizden dolayı çok mutluyuz. Anadolu mutfağını dünyaya tanıtan bir tanıtım elçisi olarak görev yapıyor. Mükemmel hizmete ulaşma konusundaki istikrarımızı koruyoruz” diye konuştu.

Şef Ömür Akkor ise ödüllerle takdir edildiklerinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek “Havalimanında bu kadar dünya insanının geçtiği bir noktada geleneksel lezzetlerle dünyanın zirvesinde olmak müthiş bir duygu… BTA’nın 15 yıl önce çıktığı Tadında Anadolu yolculuğunun bu yıllarda eşlikçisiyiz. Yakında yeni projelerimiz ortaya çıkacak. Bu işbirliğini daha da anlamlı hale getireceğiz” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule