MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
YENİ ERCAN'I ZİYARET ETTİLER
Türkiye'den
17 Ağustos 2023 Perşembe 18:31

YENİ ERCAN'I ZİYARET ETTİLER

Kıbrıs Türk Girişimci İş Kadınları Derneği üyelerinden yeni Ercan Havalimanı’na ziyaret

Kıbrıs Türk Girişimci İş Kadınları Derneği (GİKAD) ve Girişimci Kadınlar Kalkındırma Kooperatifi (Gİ-KA KOOP) Başkanı İçim Çağıner Kavuklu, yönetim kurulu ve kurucu üyeler ile birlikte Ercan Havalimanı’nı ziyaret etti.

GİKAD ve Gİ-KA KOOP Başkanı İçim Çağıner Kavuklu ile grubu, Ercan Havalimanı’nın hava tarafında yer alan Girişimci Kadınlar Kalkındırma Kooperatifi’nin ürettiği ürünlerin satışının yapıldığı “OldBazaar”, Kıbrıs Türk Girişimci Kadınlar Derneği (GİKAD) kurucu üyelerinden olan Sema Özdemir Akbel’in “Sıfır atık ileri dönüşüm” sergisi ile KanerDutyFree bölümünü gezdi.

İçim Çağıner Kavuklu, ürünlerin nasıl geliştirilip, artırılması sunumdaki değişikliklerin yapılıp yapılmayacağını da yerinde görmek için Ercan Havalimanı’na ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi.

Ercan Havalimanı’nda kooperatifin ürünlerinin satışının yapılmasının önemine dikkat çeken İçim Çağıner Kavuklu,“Özellikle ülkemizdeki kırsal kesimde üreten kadıların pazara ulaşması ve Kıbrıs’ın kültürel ürünlerinin tanıtılması açısından Ercan Havalimanı’nda yer alması bize yeni bir kapı açmıştır. Bu yüzden çok mutluyuz” dedi.

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule