MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
YEMEĞİNDEN METAL BIÇAK ÇIKTI
Havacılık Haberleri
19 Haziran 2024 Çarşamba 18:44

YEMEĞİNDEN METAL BIÇAK ÇIKTI

Air India yolcusunun yemeğinden metal bıçak çıktı. Havayolu şirketiyle ilgili olarak gıda güvenliği uygulamaları konusunda inceleme başlatıldı

Air India uçağında bir yolcunun yemeğinden metal bıçak çıktı, havayolu şirketi hakkında gıda güvenliği uygulamaları konusunda inceleme başlatıldı.

Gazeteci Mathures Paul Air India uçağıyla, Bengaluru'daki Kempegowda Havalimanından San Francisco Havalimanına seyahat ediyordu. Uçuş sırasında ikram servisinin yapılmasıyla yemeğine başlayan Paul, metal bıçağı fark ettiğinde dehşete düştü. Gazeteci Paul yemeğinin ve bıçağın fotoğraflarını çekerek sosyal medyada paylaştı.

Paul paylaşımında yaralanmadığını, zarar görmediğini belirtirken, yemeğin bir çocuğa servis edilmesi durumunda nelar olacağını sorguladı. 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldıktan sonra havayolu şirketi bir açıklama yaptı ve yemekte bulunan nesnenin, ikram sağlayan şirkete ait bir "sebze işleme makinesinin" parçası olduğunu duyurdu. 

Gazeteci Paul'e ulaşıldığını ve özür dilediklerini söyleyen Air India Müşteri Deneyimi Sorumlusu Rajesh Dogra, "Özellikle sert sebzeleri kestikten sonra makinenin daha sık kontrol edilmesi" de dahil olmak üzere, olayın tekrarını önlemek için tedbirleri artırmak üzere ikram sağlayan şirketle birlikte çalışıyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule