MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
UÇAKTA PANİK ATAK KRİZİ
Dünyadan
21 Temmuz 2023 Cuma 15:51

UÇAKTA PANİK ATAK KRİZİ

Bir Çin havayolu şirketinin uçağında çıkan olayda, sinir krizi geçiren bir yolcu, bir kabin görevlisinin gerçek bir insan olmadığını, onu vücudundaki pili değiştirirken gördüğünü iddi etti

Havacılık sektöründe kuraldışı yolcuların neden olduğu olaylar birbiri ardına sürüyor. Bu olaylar farklı nedenlerden gerçekleşebiliyor. Yolcular kimi zaman şampanya olmadığı için kabin ekibine saldırıyor, kimi zaman yemek seçenekleri yüzünden öfke nöbetleri geçiriyor... Ancak bir Çin havayolu uçağında yaşanan bu son olayın meydana gelişi çok farklı bir nedenden oldu. Sinir krizi geçiren bir yolcu, uçaktaki kabin görevlilerinden birinin gerçek bir insan olmadığını ve bu görevliyi, vücudundaki pili değiştirirken gördüğünü iddia ediyordu.  

Kuraldışı yolcunun panik atak krizi diğer yolcular arasında endişeye yol açtı ve sonunda uçuş iptal edildi.

@perfecthabibi

This video was recorded on a China airline on July 2023 recently, it said that they man wend mad after he saw cabin crew lady change her battery on the curtain back, and he called the cabin lady name diretcly even she did'nt wear a name tag on her chest, that's why man emphasized that it's loop.??????

? original sound - Allen
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule