MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
OLİMPİYATLARIN RESMİ SPONSORU
Dünyadan
21 Temmuz 2023 Cuma 10:08

OLİMPİYATLARIN RESMİ SPONSORU

Air France, Paris 2024 Olimpiyatların resmi sponsoru olduğunu duyurdu

Air France, Paris 2024 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'nın resmi sponsoru olduğunu duyurdu. Etkinliğe daha bir yıl olmasına rağmen, havayolu şirketi şimdiden hazırlanmak için Paris'te ve dünyanın dört bir yanında ekiplerini konuşlandırdı. Charles de Gaulle Havalimanı'nda 2024 açılış töreni için geri sayım başladı.

Air France-KLM Group CEO'su Benjamin Smith, “Olimpiyat ve Paralimpik Oyunlar-Paris 2024 ile ortaklığımızı genişletmekten gurur duyuyoruz. Paris'in Olimpiyatlara layık görülmesinin heyecanından sonra, bu küresel etkinliğin başarılı olmasına katkıda bulunmak için sabırsızlanıyoruz. Paris 2024 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları, Air France'daki hedeflerimizi ve değerlerimizi anlatıyor. 2024 yazına geldiğimizde, Fransa'nın en iyilerinin mükemmellik, saygı ve kapsayıcılığın kanatlarında dünya çapında daha önce hiç olmadığı kadar uçmasına yardımcı olacağız" diye konuştu. 

Hazırlıklara şimdiden başlayan Air France'ın kargo ambarları, ciritler, atlama sırıkları, kanolar, tekerlekli sandalyeler ve hatta sörf tahtaları gibi çeşitli spor ekipmanlarını taşımak için hazırlanıyor. Engelli veya hareket kabiliyeti kısıtlı olan sporculara Air France tarafından özel hizmet verilecek. Ayrıca Air France, Seine Saint-Denis'deki Olimpiyat ve Paralimpik Köyü'nde, yolcuların evlerine dönüş uçuşları için ekipmanlarını ve bagajlarını yerinde kontrol etmelerine yardımcı olacak personel bulunduracak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule