MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TGS'DEN YARDIM KAMPANYASI
Türkiye'den
10 Şubat 2023 Cuma 16:54

TGS'DEN YARDIM KAMPANYASI

Türkiye'yi sarsan depremin ardından deprem bölgesinden tahliye ve insani yardım kargo uçuşları sürerken diğer havacılık şirketleri de, yardım kampanyaları ile desteğini sürdürüyor

Türkiye'yi sarsan depremin ardından deprem bölgesinden tahliye ve insani yardım kargo uçuşları sürerken diğer havacılık şirketleri de, yardım kampanyaları ile desteğini sürdürüyor.

THY iştiraklerinden olan TFS ve TAFA bünyesinde çalışanlar depremin ilk saatinden itibaren bölgeye giderek arama kurtarma çalışmalarına yardımcı oluyor. AFAD’da "arama kurtarma ekibi" olarak kayıtlı olan THY çalışanları 'izinli' sayılarak deprem bölgesinde çalışmalara katılıyor.

Kabin memurları ve pilotlardan kurulan Uluslararası İnsani Yardımlaşma Derneği ‘İSİMSİZLERTK’ ise topladıkları yardımları depremzedelere ulaştırdı.

Türk Hava Yolları ve TAV’ın ortak şirketi olan TGS Yer hizmetleri şirketi, personeline de duyuru yaparak yardım kampanyası yürütüyor.

DEPREMZEDELERDE ÇADIR KURDULAR, YARDIMLARI TESLİM ETTİLER

THY’de kabin memurları tarafından kurulan İSİMSİZLERTK ise depremin ilk saatinden itibaren topladıkları yardımları depremzedelere ulaştırdı. Kabin memurları, hayırsever vatandaşların destekleri ile beraberinde getirdikleri çok sayıda çocuk montu, bere, atkı, çorap, eldiven, hazır yemek, konserve yiyecek, süt, çocuk maması gibi ihtiyaç ürünlerini İstanbul’dan deprem bölgesine 17 saatlik yolculuğun ardından getirdi. AFAD yetkilileri ile iletişime geçen kabin memurları, çadır sırası bekleyen vatandaşlarla birlikte çadırlarını teslim alarak kurumlarına yardım etti.

TGS YARDIM KAMPANYASI DÜZENLEDİ

İsimsizler derneğinin üyelerinin yanı sıra Türk Hava Yolları Teknik A.Ş çalışanları kendi imkanlarıyla topladıkları 3 TIR’lık insani yardımı kargo uçaklarıyla deprem bölgesine ulaştırdı. Gönderilen yardım malzemelerinde gıda, kıyafet, ısıtıcı, yatak ve hijyen ürünlerinden oluşan 150 palet yardım, depremden etkilenen kentlerdeki vatandaşlara ulaştırıldı. Bu arada Türk Hava Yolları (THY) uçaklarına yer hizmeti veren Turkish Ground Services (TGS) personeline yaptığı duyuruyla başta İstanbul Havalimanı olmak üzere Sabiha Gökçen, İzmir, Antalya, Dalaman, Adana, Ankara, Bodrum, Eskişehir Havalimanlarında ihtiyaç listesi hazırlayarak şirket yardım kampanyası başlattı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule