MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SKYWALKERS ETKİNLİĞİNDE COŞKU
Türkiye'den
19 Eylül 2022 Pazartesi 18:36

SKYWALKERS ETKİNLİĞİNDE COŞKU

İGA çalışanları ‘Skywalkers’ etkinliğinde bir araya geldi 

Avrupa havalimanları arasında ilk sırada yer alan İGA İstanbul Havalimanı çalışanları, ‘Merkezinde Değerlisin’ temasıyla düzenlen ‘Skywalkers’ etkinliğinde bir araya geldi. İGA CEO’su Kadri Samsunlu “işimizi  severek yapmaya devam edeceğiz” dedi. 

Her yıl İGA İstanbul Havalimanı işletmesi çalışanlarının düzenlediği ‘Skywalkers’ etkinliğinin üçüncüsü, havalimanının otopark alanında yapılıyor. İki gün sürecek etkinlikte bir araya gelen çalışanlar, düzenlenen yarışmalar, atölyeler, sahne performansları ve konserlerle buluşuyor.

‘Merkezinde Değerlisin’ temasıyla düzenlen etkinlikte, ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo’nun oynadığı reklam filminin de yönetmenliğini yapan Ümmiye Koçak, hayat hikayesini İGA çalışanları ile paylaşarak onların sorularını yanıtladı. Teknoloji Danışmanı Elif Çetin’in söyleşisi de çalışanlar tarafından ilgi ile takip edildi.

"Severek işimizi yapamaya devam edeceğiz"
 
Etkinlikte çalışanlar ile bir araya gelen İGA CEO’su Kadri Samsunlu “Bugün hava güzel. Bu iki günü sonuna kadar değerlendirip eğlenirsiniz. İGA’lı olmayı hissedersiniz. Geldiğimden beri ilk beş dakikada gördüğüm heyecandan çok mutluyum. Hep aynı şekilde gülerek, azimle ve şirketimizi severek işimizi yapacağız. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule