MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
KAÇAKÇILARA GÖZ AÇTIRILMIYOR
Türkiye'den
15 Eylül 2022 Perşembe 10:29

KAÇAKÇILARA GÖZ AÇTIRILMIYOR

İstanbul Havalimanı polisi kaçakçılığa göz açtırmıyor

İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü ekiplerinin havalimanı içerisinde yaptığı bir aylık denetimlerde piyasa değeri 26 milyon TL olan kürk, cep telefonu, ilaç, silah ve kılıçların bulunduğu kaçak malzeme ele geçirildi. Biri Türk vatandaşı olmak toplam 17 kişi hakkında işlem yapıldı.

İstanbul Havalimanı emniyet şube müdürlüğü ekipleri kaçakçılıkla mücadele konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Emniyet ekiplerinin havalimanı içerisinde yaptığı denetimlerde çok sayıda elektronik sigara, kozmetik malzeme, çanta ve cep telefonu ele geçirildi.

Ekiplerin bir ay boyunca yaptığı çalışmalarda 8 bin 532 paket elektronik sigara, 110 paket nargile tütünü, 62 adet elektronik sigara cihazı, 87 adet cep telefonu, 5 adet kol saati, 700 adet akıllı saat, 4 adet kürk, 4 adet çanta ve 163 parça kozmetik ürününe el konuldu. 

Bu arada iki Sudan, bir Mısır ve bir Rus uyruklu yolcunun ülkeden çıkışları sırasında, Türkiye'den çıkışının Sağlık Bakanlığı'na iznine tabi olan çok sayıda tıbbi malzeme de ele geçirildi.

Ayrıca anayol kontrol noktasında yapılan uygulamalarda ise belgesi olmayan 4 adet kuru sıkı tabanca ve 1 adet av tüfeği de bulundu. Polis ekiplerin yaptığı denetimler sonucunda piyasa değeri 26 milyon TL olan malzeme ele geçirilirken, biri Türk vatandaşı olmak üzere toplam 17 kişi hakkında işlem yapıldı. Gözaltına alınan yabancı uyruklu kişiler sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule