MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SIA'DAN ANLAMLI BAĞIŞ
Dünyadan
26 Eylül 2023 Salı 09:59

SIA'DAN ANLAMLI BAĞIŞ

Singapore Airlines özel ihtiyaç sahibi insanlar için 2.6 milyon dolar bağışladı

Singapore Airlines (SIA), SIA Cares bağış toplama kampanyasının bir parçası olarak, Singapur'da özel ihtiyaçları olan toplulukları destekleyen iki sosyal hizmet kurumu olan Cerebral Palsy Alliance Singapore (CPAS) ve SPD (Fiziksel Engelli Çocuklar Derneği) için 2,6 milyon dolar bağışladı. Hava yolunun ortakları, personeli ve halk son iki ayda bu kampanyaya 1,3 milyon dolar katkıda bulundu ve Singapur Havayolları da aynı miktarda 1,3 milyon dolar destek verdi.

CPAS İcra Direktörü Latha Kutty ve SPD İcra Kurulu Başkanı Abhimanyau Pal, SIA Eğitim Merkezi'nde düzenlenen SIA Cares etkinliğinde SIA CEO'su Goh Choon Phong’dan ve Singapur Sosyal ve Aile Gelişimi Bakanı Masagos Zulkifli’den1.3’er milyon dolar teslim aldılar.

1,3 milyon dolar, CPAS’ın CPAS Batı Okulu'nda duyusal oyun odası kurmasına ve engelli kişilerin işlevsel yeteneklerini artırmaya, sürdürmeye veya geliştirmeye yardımcı olan yardımcı teknoloji ve ekipman satın alarak özel eğitim programlarını güçlendirmesine olanak tanıyacak. Bu, 800'den fazla CPAS hastasını destekleyecek.

SPD, 1,3 milyon doları üç adet tekerlekli sandalye dostu araç satın almak ve ulaşımla ilgili maliyetleri finance etmek için kullanmayı planlıyor. Bu, 80'den fazla ihtiyaç sahibinin SPD'nin Gündüz Aktivite Merkezi'ne (DAC) seyahat etmesine olanak tanıyacak, burada sosyal ve eğlence programları aracılığıyla etkinliklere katılacaklar ve kendi kendine yetme becerileri kazanacaklar. Bu sayede bakım verenler dinlenme ihtiyaçlarını giderebilecek veya sevdiklerine iyi bakıldığını bilerek çalışma hayatına dönme seçeneğine sahip olacaklar.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule