MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ŞAMPİYONLAR YURDA DÖNDÜ
Türkiye'den
18 Temmuz 2023 Salı 22:10

ŞAMPİYONLAR YURDA DÖNDÜ

2023 FIVB Milletler Ligi’nin finalinde Çin’i 3-1 yenerek tarihinde ilk kez şampiyon olan A Milli Kadın Voleybol Takımı, İstanbul'a döndü

2023 FIVB Milletler Ligi’nin finalinde Çin’i 3-1 yenerek tarihinde ilk kez şampiyon olan A Milli Kadın Voleybol Takımı, İstanbul'a döndü. 

Kaptan Eda Erdem, "Bu başarı Türk voleybolunu tarihe kazıdı. İnanıyoruz ki zirvemiz bu değil. Bu zaferde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Hedefimiz artık olimpiyatlarda zirveye çıkmak" dedi.

İstanbul Havalimanı'nın VIP Terminali'ne gelen Filenin Sultanları için uçak indiğinde itfaiye araçlarıyla su takı oluşturuldu. Kafile, bando eşliğinde çiçeklerle ve Türk bayraklarıyla karşılandı.

Havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, yakaladıkları başarıdan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

'Yolun daha başındayız'

Üstündağ, ülkeye böyle bir şampiyonluğu ilk defa getirdiklerini aktararak, "Yolun daha başındayız. İki önemli turnuvamız daha var. Hedefimiz, altın madalyalar ile dönmek. Biz bu turnuvada şampiyon olmakla kalmadık aynı zamanda dünyada birinci sıraya geldik. Bu yüzden bu başarı çok önemli." değerlendirmesinde bulundu.

Daniele Santarelli: Şimdi hedefimiz Avrupa Şampiyonası

Başantrenör Daniele Santarelli, destek olan herkese teşekkür ederek, "İnanılmaz bir atmosferdeyiz. Federasyona bana inandıkları için teşekkür ediyorum. Daha yolun başındayız. Ama şuan mutluluğumuzun tadını çıkaracağız." diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule