MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AZİZ YILDIRIM KAVGAYI YATIŞTIRDI
Türkiye'den
17 Temmuz 2023 Pazartesi 13:36

AZİZ YILDIRIM KAVGAYI YATIŞTIRDI

Bodrum’dan İstanbul’a uçacak yolcu uçağında taşkınlık çıkaran bir kişi nedeniyle arbede çıktı. Güvenlik görevlilerinin devreye girmesiyle taşkınlık çıkaran yolcu tahliye edilirken Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım da tarafları yatıştırdı

Bodrum’dan İstanbul’a uçacak yolcu uçağında taşkınlık çıkaran bir kişi nedeniyle arbede çıktı. Habertürk’ten Reşit Özet’in haberine göre uçakta bulunan Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım da taşkınlık çıkaran yolcuya müdahale etti.

İddiaya göre alkollü olduğu ifade edilen ve yurt dışında yaşayan bir Türk vatandaşı olduğu belirlenen yolcu, diğer yolculara sataşmaya başlayınca, Yıldırım, “Bu ne terbiyesizlik” diyerek tepki gösterdi. Yolcunun ise “Başkanım, ben sizi seviyorum. Sizinle işim yok, siz karışmayın” dediği öğrenildi.

Yolcunun taşkınlığa devam etmesi üzerine de uçakta bulunan yolcular tahliye edildi. Hemen ardından da 6 kişiden oluşan emniyet görevlileri uçağa girerek taşkınlık çıkaran yolcuyu gözaltına aldı. Şüpheli uçaktan indirilirken de apronda bekleyen yolcuların güvenlik güçlerini alkışladığı görüldü.

21.30’da kalması beklenen uçağın ise yaklaşık 1 saatlik gecikmenin ardından seferine devam ettiği belirtildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule