MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ŞAMPİYONA ÇİÇEKLİ KARŞILAMA
Türkiye'den
7 Ağustos 2023 Pazartesi 15:47

ŞAMPİYONA ÇİÇEKLİ KARŞILAMA

Türkiye'ye dönen Şampiyon Mete Gazoz ve Okçuluk Milli Takımı, İstanbul Havalimanı’nda İGA yetkilileri tarafından çiçeklerle ve bando takımıyla karşılandı

Dünya Okçuluk Şampiyonası erkekler klasik yay kategorisinde şampiyon olan Mete Gazoz, bundan sonraki hedeflerinin 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda hem takım hem ferdi olarak şampiyonluk elde etmek olduğunu dile getirdi.

Mete Gazoz, Almanya’nın Berlin şehrinde düzenlenen Dünya Okçuluk Şampiyonası erkekler klasik yay kategorisinde, finalde Kanadalı Eric Peters 6-4 mağlup ederek dünya şampiyonlu oldu. Milli okçu, Türk Hava Yolları’na (THY) ait uçakla Berlin’den 14.40 sıralarında İstanbul Havalimanı’na geldi.

Mete Gazoz ve Okçuluk Milli Takımını İstanbul Havalimanı’nda İGA yetkilileri çiçek ve bando takımıyla karşıladı. Mete Gazoz, buradan ise Fransa’nın başkenti Paris’te gidecek. Milli sporcu, 15-20 Ağustos tarihlerinde Paris’te düzenlenecek Okçuluk Dünya Kupası’nda mücadele edecek.

“TÜRK OKÇULUĞU GÜZEL BİR HAFTA GEÇİRDİ”

Türk okçuluğunun güzel bir hafta geçirdiğini dile getiren olimpiyat ve dünya şampiyonu Mete Gazoz, “Dünya şampiyonu olduğum için çok mutluyum. Ondan ziyade 2 gün önce takım halinde dünya ikincisi olduk ve takım olarak 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda olacağız. Çok güzel bir hafta geçirdik. Bütün her şey istediğimiz gibi gidiyor. Bundan sonraki hedefimiz 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda hem takım hem de ferdi olarak şampiyon olmak” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule