MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
PİLOT KAZADA HAYATINI KAYBETTİ
Türkiye'den
22 Haziran 2023 Perşembe 16:14

PİLOT KAZADA HAYATINI KAYBETTİ

Türk Hava Yolları’nda Kaptan Pilot olan Saygın Doğan, Ankara'da otoyolda seyir halindeyken karşı yoldan geçen bir aracın fırlattığı taşın isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti

Türk Hava Yolları'nın Kaptan Pilotlarından Saygın Doğan (38), Ankara'da otoyolda otomobiliyle seyir halindeyken karşı yolda seyir halindeki bir aracın fırlattığı taşın isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti.

Kaza, dün akşam saatlerinde Anadolu Otoyolu’nun Kahramankazan mevkiinde meydana geldi. Kaptan Pilot Saygın Doğan, kardeşleri Simge (34) ve Sezgi Doğan (38) ile Ankara’da yaşayan babaannesini ziyaret ettikten sonra İstanbul’a dönmek için yola çıktı. Saygın Doğan, yönetimindeki 34 NS 5850 plakalı otomobiliyle otoyolda seyir halindeyken, karşı şeritten bir aracın geçişi sırasında fırladığı tahmin edilen taş aracın üzerine geldi. Otomobilin ön camını kırıp içeriye giren taş, Saygın Doğan’a isabet etti. Kontrolden çıkan otomobil de savrularak bariyere çarptı.

Kazada, taşın isabet ettiği Saygın Doğan, hayatını kaybetti. Yanında bulunan kardeşleri Simge ve Sezgi Doğan ise yaralandı. Yaralı kardeşler çağrılan sağlık ekibinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Kahramankazan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İki kardeşin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Polis ve jandarma ekipleri, kaza yerinde inceleme yaptı. Pilot Saygın Doğan’ın cenazesi, incelemenin ardından Ankara Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Doğan’ın ölümüne neden olan ve bir kamyondan yola düştüğü tahmin edilen taşın, bir aracın geçişi sırasında fırlamış olabileceği belirtildi. Evli ve 1 çocuk babası olan Doğan’ın cenazesi, yarın Adana’da düzenlenecek cenaze töreni ardından toprağa verilecek.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Nuri Sakarya
 22 Haziran 2023 Perşembe 20:27
Allah’ın rahmeti üzerine olsun ruhu şad olsun inşaAllah değerli kaptanım şansımız ülkemizin yollarının durumu ve bu yollarda seyreden sürülecülerin ana yola çıkarken tekerleklilerimin temlizliğine dikkat etmemişlerdir. bu sebep genç yaşta sizi aramızdan aldı. Tanıyan ve ailenizin başları sağ olsun. çok üzücü camia olarak başımız sağ olsun. kardeşlerimize de geçmiş olsun şifalar diliyorum Umut gelecek dolu bir genç böylesi basit bir sebeple aramızdan ayrıl dı kader. Demekle olmuyor başımız sağ olsun araç sürücülerinin
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule