MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İGA LOUNGE İÇİN YENİLİK
Türkiye'den
21 Haziran 2023 Çarşamba 16:52

İGA LOUNGE İÇİN YENİLİK

Taya Ağırlama Hizmetleri ve Perakende Grubu, gastronomi dünyasının ünlü ismi Şef Çiğdem Seferoğlu ile İGA’nın Lounge’larında Yeme İçme Hizmetleri’nde işbirliği yaptı

Yeme İçme Alanları İşletmesi, Otel Yönetimi, Inflight Catering, Lounge Yönetimi, Şehir Operasyonları ve Etkinlik Yönetimini tek çatı altında toplayan, ulusal ve uluslararası markaları da bünyesine katmayı hedefleyerek globalleşme yolunda bir adım atan TAYA Ağırlama Hizmetleri & Perakende Grup, bambaşka bir deneyim ve seçkin hizmet anlayışı sunmaya hazırlanıyor.

Misafirleri için benzersiz deneyimler tasarlayarak kaliteli markaları tüketicilerle buluşturmayı, tüketicilerin yaşamlarına her alanda dokunmayı ve değer katmayı hedefleyen Taya Ağırlama Hizmetleri ve Perakende Grubu, gastronomi dünyasının ünlü ismi Şef Çiğdem Seferoğlu ile İGA’nın Lounge’larında Yeme İçme Hizmetleri’nde işbirliği yaptı.

Lounge’lar emin ellerde

TAYA Ağırlama Hizmetleri & Perakende Grup CEO’su Sadettin Cesur ve ünlü Şef Çiğdem Seferoğlu tarafından imzalanan işbirliği ile İGA Lounge’larda misafirlere gerçek bir gastronomi deneyimi yaşatılacak.

Şef Çiğdem Seferoğlu, İç ve Dış hatlar giden yolcu katında hizmet veren İGA Lounge'da sunulan yeme içme hizmetlerine farklı lezzetler, sunumlar ve dokunuşlarla imzasını atacak. Birbirinden özel yeni tatlarıyla birlikte İGA Lounge’lar, Şef Çiğdem Seferoğlu'nun emin ellerinde çok yakında özgün bir lezzet deneyimi sunacak.

Çiğdem Seferoğlu, 1981 yılında İstanbul’da doğdu. Bilgi Üniversitesi’nde İşletme bölümü okuyan Çiğdem Seferoğlu aile şirketinde uzun süre işletmecilik yaptı. 30 yaşına geldiğinde tüm yaşantısını değiştirerek çocukluğundan beri kendini en iyi hissettiği yere, mutfağa profesyonel olarak girmeye karar verdi. Okan Üniversitesi Gastronomi Bölümü’nü burslu okudu ve Yüksek Onur Derecesi ile bu bölümden mezun oldu. Daha sonra Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanlığı mutfağını yöneten ünlü Şef, kendisine ait “Hodan” isimli restoranında yerel ve mevsiminde ürünler kullanarak geleneksel lezzetlerden esinlenen, yalın bir menüyle misafirlerine zengin bir gastronomi deneyimi sunmaya devam ediyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule