MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ÖĞRENCİLER HAVACILIKLA TANIŞTI
Dünyadan
8 Ekim 2024 Salı 15:36

ÖĞRENCİLER HAVACILIKLA TANIŞTI

Gazpromneft-Aero, Rus lise öğrencilerine Baykal Uluslararası Havaalanı'nın çalışmalarını tanıttı

Rusya'nın üçüncü büyük petrol üreticisi Gazprom Neft'in havacılık yakıtı operatörü Gazpromneft-Aero, Ulan-Ude kentine lise öğrencileri için Baykal Uluslararası Havalimanı'na gezi düzenledi. “Bilginin Kanatları” etkinliğinde öğrencilerin, havacılık endüstrisindeki kariyer fırsatlarını değerlendirmeleri amaçlandı.

Baykal Havalimanı’nın çeşitli birimleriyle ilgili bilgi alan öğrenciler havaalanının itfaiyecileri ve kurtarma ekipleriyle de tanıştılar,  yakıt ikmali operasyonlarını tanıklık ettiler.

Gazpromneft-Aero Genel Müdürü Vladimir Egorov, “Şirketimiz havacılık sektöründe insan kaynağının oluşumu konusunda sistematik bir yaklaşım benimsiyor. Sadece havacılık yakıtı tedariğinde yüksek standartlar sağlamak için değil, aynı zamanda gençlerin meslek seçimlerine karar vermelerine yardımcı olmak ve dinamik olarak gelişen bir segmentte onlara fırsatlar yaratmak için de çalışıyoruz” dedi.

Baykal Uluslararası Havaalanı Müdürü Dmitry Garmaev ise “Genç nesile havalimanının gerçek işleyişini ve hava yolculuğunun güvenliğini ve verimliliğini sağlayan temel süreçleri göstermek bizim için önemli. Gazpromneft-Aero ile birlikte okul çocuklarına havacılık endüstrisinde çalışmanın olanaklarını gösteriyoruz ve birçoğunun gelecekte bu yolu seçeceğini umuyoruz” diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule