MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ÖFKELİ YOLCUNUN KURBANI OLDU
Dünyadan
30 Temmuz 2023 Pazar 13:04

ÖFKELİ YOLCUNUN KURBANI OLDU

American Airlines'ın kabin memuru, arabasıyla evine giderken, öfkeli bir yolcunun hakaretlerine maruz kaldı

American Airlines'ın kabin memurlarından Elizabeth Braley, uçuş sonrası arabasıyla evine giderken trafikte öfkeli bir yolcunun hakaret ve küfürlerine maruz kaldı.

Kendisine yapılan hakaretlerin ardından gözyaşları içinde bir video çekerek olayı sosyal medyadan duyuran Kabin Memuru Braley, American Airlines'a karşı öfke dolu bir kadının kullandığı kırmızı bir otomobil tarafından otobanda takibe alındığını söyledi. Genç kabin memuru, tehlikeli bir şekilde araç kullanan sürücü tarafından yolunun birkaç kez kesildiğini ve kaza atlattığını belirtirken "Kovalamacanın ardından yanıma yanaştı ve bana 'Si.... sizin havayolunuzu' diye bağırarak elindeki çöpleri benim arabama fırlattı" dedi.   

Yolcunun uçuşlarda, rötarlarda ve iptallerde işlerinin ters gidebileceğini ve bunu anlayışla karşıladığını vurgulayan Kabin Memuru Braley, "Benim, olan aksaklıklarla bir ilgim yok ki... Ben sadece bir çalışanım" diye dert yandı.

@elizabethbraley4 flight attendants should not have to worry about their life trying to just get home #flightattendant ? original sound - Elizabeth Braley
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule