MENÜ
İstanbul 21/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MADAGASKAR'A UÇUYOR
Havacılık Haberleri
13 Haziran 2024 Perşembe 11:08

MADAGASKAR'A UÇUYOR

Emirates, Seyşeller üzerinden Madagaskar uçuşlarına başlıyor

Emirates, 3 Eylül 2024'ten itibaren Madagaskar seferlerine başlayacağını duyurdu. Havayolu böylece, yolcuları için daha fazla seçenek ve bağlantı imkânı sunmanın yanı sıra Madagaskar’a tatil ve iş amaçlı seyahat eden ziyaretçi sayısını da artıracak. Dubai (DXB) ile Antananarivo (TNR) arasındaki haftalık dört uçuş, Seyşeller üzerinden aktarmalı olarak gerçekleştirilecek.

Uçuş saatleri, Madagaskar’daki uluslararası seyahat imkânlarını artıracak şekilde Avrupa, Uzak Doğu, Batı Asya, Orta Doğu ve Körfez Arap Ülkeleri İş Birliği Konseyi Bölgesi’ndeki (GCC) önemli uçuş noktaları ve bu noktalardaki aktarmalı uçuşlar ile uyumlu olarak planlandı. Emirates’in EK707 sefer sayılı Seyşeller uçuşu, Dubai'den saat 08.55'te kalkarak Mahe'ye saat 13.35'te* varacak ve ardından uçuşa devam ederek saat 16.50'de Antananarivo'ya ulaşacak.

EK708 sefer sayılı dönüş uçuşu ise Antananarivo'dan saat 18.35'te kalkarak, 22.20’de Mahe’ye varacak. Daha sonra ise saat 23.50’de Mahe’den kalkarak, ertesi gün 04.20’de Dubai’ye varacak. Uçuşlar Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günlerinde gerçekleştirilecek. Tatillerini, bu iki muhteşem noktayı birleştirerek gerçekleştirmek isteyen seyahatseverler, Seyşeller ile Madagaskar arasında konforlu bir şekilde rahatça uçma seçeneğine de sahip olacaklar.

Madagaskar ekonomisinin temel direği olan turizm, ülkenin 2028 yılına kadar bir milyon turiste hizmet verme hedefini destekleyen binlerce istihdam fırsatının yaratılmasına katkıda bulunuyor. Emirates'in global ağındaki 140'tan fazla uçuş noktasından bağlantı sağlanacak yeni rotası, Turizm Bakanlığı'nın hedef pazarları çeşitlendirme ve uluslararası seyahatseverleri adanın birçok doğal cazibe merkeziyle tanıştırma stratejisini destekleyecek. Emirates ayrıca, turizm ve ticareti teşvik etmek amacıyla daha fazla global bağlantı imkânı sunmak için Air Madagascar ile görüşüyor.

Emirates'in Başkan Yardımcısı ve Ticari İşler Direktörü Adnan Kazım, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Bu yeni hizmetimizin Madagaskar'ın bağlantılarını güçlendirmede olumlu bir etki yaratacağından, seyahatseverlere Madagaskar'ın gizli hazinelerini keşfetmeleri için daha fazla fırsat sunacağından ve yeni uluslararası iş fırsatları oluşturacağından eminiz.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule