MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
KOWNATZKI KOLLARI SIVADI
Havacılık Haberleri
1 Ağustos 2024 Perşembe 13:08

KOWNATZKI KOLLARI SIVADI

Daha önce de bir uçuşta kabin memurluğu görevine soyunan SunExpress CEO’su Max Kownatzki, yine kolları sıvadı... Kownatzki bu kez de kontuarda check in işlemi yaptı, bagaj taşıdı

JOB Tasting isimli proje kapsamında daha önce kabin memuru olarak bir uçuşta yer alan SunExpress CEO'su Max Kownatzki yine kolları sıvadı. Kownatzki bu kez de Frankfurt Havalimanı’nda İzmir ve Antalya’ya yapılan uçuşlarda operasyon memurluğu yaptı. Uçuş operasyonunu yakından takip eden Kownatzki kontuarda check in işlemleri yaptı, valiz taşıdı ve yolcularla sohbet etti. CEO Max Kownatzki o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Bir gün boyunca Frankfurt’tan İzmir ve Antalya’ya yapılan uçuşların operasyonunda görev yapan CEO Max Kownatzki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

“Okul tatilleri devam ederken ve tatilciler SunExpress ile güneşe doğru çıkarken, kısa süre önce Frankfurt Havalimanı’nda operasyon ekibimizle bir gün geçirdim. Yardıma ihtiyaç duyulan her yerde gönüllü yardım etmek için, Avrupa’daki istasyonlarımızda operasyonun sorunsuz sağlamak için üzerimize düşeni yapmak yaz geleneğimiz haline geldi. Hava trafik kontrolü sorunları, Avrupa’daki tıkanıklık ve personel sıkıntısı gibi sektör genelindeki zorluklara rağmen, ekibimin misafirlerimize tatmin edici bir seyahat deneyimi sunmaya çalışmasından inanılmaz derecede gurur duyuyorum. Onların memnuniyeti bizim görevimiz.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule