MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
KÖPEKLERE ÖZEL UÇUŞLAR BAŞLADI
Havacılık Haberleri
26 Mayıs 2024 Pazar 09:29

KÖPEKLERE ÖZEL UÇUŞLAR BAŞLADI

Bark Air, köpekler ve sahipleri için lüks uçuşlar başlattı

BARK Air, köpeklere ve sahiplerine özel ilk şehirlerarası uçuşunu başlatarak evcil hayvan dostu seyahatte bir farklılık yarattı.

Yenilikçi havayolu, New York City yakınındaki Westchester County Havaalanından Los Angeles'taki Van Nuys Havaalanına tarihi bir yolculuğu gerçekleştirdi. Bu uçuşun arkasında tamamen köpekler düşünülerek tasarlanmış bir havayolu ortaya çıkarmaya yönelik on yıllık bir çaba bulunuyor.

Köpeği ile seyahat etmekte zorluklarla karşılaşan BARK Air CEO'su Matt Meeker, köpeklerin özel ihtiyaçlarını karşılayan, onların hava yolculuğuyla ilgili endişelerini ve stresini azaltan bir havayolu yaratmayı planlıyordu.

Köpeklerin kafesler içine konulmadan, güvenlik endişeleri olmadan, salonda rahat bir check-in işlemini kapsayan seyahat deneyimi planlandı.

Uçakta, koridorda özgürce hareket ederek oynayan köpekler, mısır gevreği, kek, tavuk aromalı mamalar, hatta tavuk suyundan yapılan köpek şampanyası gibi ikramların tadını çıkardılar.

Bir köpek ve sahibi için 6.000 dolara mal olan ilk uçuşta yer alan yolcular, kusursuz ve köpek odaklı hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule