MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SAHTE KİMLİKLE YAKALANDI
Türkiye'den
7 Eylül 2022 Çarşamba 12:39

SAHTE KİMLİKLE YAKALANDI

20 yıl kesinleşmiş cezası bulunan firari S.K, İstanbul Havalimanı'nda sahte kimlikle yakalandı "10 yıldır sahte kimlikle geziyordum" dedi

Hakkında 33 suç kaydı bulunan ve 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan S.K., arkadaşını karşılamak için geldiği İstanbul Havalimanı’nda sahte kimlikle yakalandı. İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü ekiplerinin terminal içinde yaptığı güvenlik kontrolleri sırasında bir yolcu, şüpheli hareketleriyle polisin dikkatini çekti. Havalimanı girişinden itibaren polisin takibine takılan yolcu, terminal girişinde ekipler tarafından durduruldu. Yapılan GBT ve kimlik kontrollerinde polise ibraz ettiği Hakan Çelik adına düzenlenmiş kimlik belgesinin sahte olduğu tespit edildi.

Hakkında 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası

Kimliğinin sahte olduğunun belirlenmesiyle S.K, parmak izi kontrolüne alındı. Yapılan kontrolde şahsın gerçek kimliği tesbit edildi. Polisin sıkı gözlemiyle yakalanan S.K'nın, dolandırıcılık, sahte banka veya kredi kartı üretmek, suç işlemek için örgüt kurma, kendisini kamu personeli olarak tanıtarak dolandırıcılık gibi farklı suçlardan 33 suç kaydı olduğu ve 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu ortaya çıktı. Göz altına alınan S.K. daha sonra Metris Kapalı cezaevine teslim edildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule