MENÜ
İstanbul 24/32
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İSRAİLLİLER EN ÇOK THY'Yİ TERCİH EDİYOR
Havacılık Haberleri
12 Temmuz 2016 Salı 10:59

İSRAİLLİLER EN ÇOK THY'Yİ TERCİH EDİYOR

Ankara- Tel Aviv arasında geçtiğimiz hafta sağlanan mutabakat meyvesini vermeye başladı. İsraillilerin Ben Gurion Havalimanı'ndan en çok THY ile yolculuk yaptığı ortaya çıktı

2016 yılının ilk 5 ayında İstanbul Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanları, İsrail Ben Gurion Havalimanı'ndan en fazla uçulan hava limanları oldu. Milli Havayolu THY ile İstanbul'a uçan 483 bin yolcunun Ben Gurion Havalimanı'ndaki tüm uçuş hacmi içindeki oranı yüzde 8 olarak açıklandı. 2015 yılının aynı dönemine kıyasla yolcu sayısındaki artış yüzde 12.6 oranına yükseldi.

YOLCULARIN ÇOĞU İSTANBUL'DAKİ HAVALİMANLARINI TERCİH EDİYOR

Özellikle Avrupa, Uzakdoğu ve Kuzey Amerika hedeflerine doğru transit geçiş olarak kullanan yolcular, İkinci sırada 477 bin yolcuyla New York'taki JFK ve Newark Havalimanlarını tercih ediyor. Üçüncü sırada ise, 378 bin yolcu ile Londra gelirken, dördüncü ve beşinci sırada ise Moskova ile Roma yer alıyor.(Cihan)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule