MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İSG'DE 'BAGAJ' KRİZİ
Havacılık Haberleri
5 Ağustos 2024 Pazartesi 10:18

İSG'DE 'BAGAJ' KRİZİ

Sabiha Gökçen Havalimanında sistem arızası nedeniyle uçaklara yüklenemeyen bagajlar binlerce yolcuyu mağdur etti

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nda (İSG) sistem kaynaklı arıza nedeniyle bagaj hizmetlerinde meydana gelen ciddi aksamalar, binlerce yolcunun mağduriyetine yol açtı. Taşıyıcı bantlarda yaşanan arıza valizlerin uçaklara yüklenememesine neden oldu.

Çok sayıda yolcu vardıkları meydanlarda valizlerinin gelmediğini görünce isyan etti ve görevlilerle tartışmalar yaşandı. 

Yolcular, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yığınlar halindeki valizlerin fotoğraf ve görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı. 

Fotoğraf: X: @ikisifir5

Yaşanan sistem arızası, yolcuları, uçtukları havayolu şirketlerinin görevlileriyle karşı karşıya getirdi. Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki sistem arızası nedeniyle valizlerinin uçaklara yüklenemediğinden habersiz olan mağdur yolcular, bilet aldıkları havayolu şirketlerini suçladı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan yapılan açıklamada, bagaj hizmetlerinde sistem kaynaklı bir arıza nedeniyle yer yer aksaklıklar ve kısmi durmalar yaşandığı belirtilerek, "Ekiplerimiz problemin en kısa sürede giderilmesi ve seyahatlerin aksamaması için çalışmalarına devam etmektedir. Yolcularımızın anlayışı ve sabrı için teşekkür ederiz" ifadeleri kullanıldı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule