MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
INDIGO'DAN ÖNEMLİ ATILIM
Havacılık Haberleri
20 Haziran 2023 Salı 14:34

INDIGO'DAN ÖNEMLİ ATILIM

Hindistan merkezli hava yolu şirketi IndiGo, Airbus'la 500 uçak siparişi için anlaşma yaptı

Hindistan merkezli hava yolu şirketi IndiGo, Paris Air Show Havacılık Fuarı’nda, Avrupa merkezli çok uluslu havacılık şirketi Airbus’la 500 yolcu uçağı satın almak için anlaştı. Anlaşmayı fuarın ilk gününde her iki şirketin yöneticileri duyurdu. 500 yolcu uçağı satışını içeren anlaşmanın değerinin ne kadar olduğu açıklanmadı.

SKYTRAX'TAN ÖDÜL

IndiGo, Skytrax'in 2023 Dünya Havayolu Ödülleri'nde Hindistan ve Güney Asya'daki "En İyi Düşük Maliyetli Havayolu" olarak birincilik ödülünü kazandı

IndiGo, Hindistan ve Güney Asya'daki En İyi Düşük Maliyetli Havayolu olarak bu ödülü 13'üncü kez kazandı.

IndiGo CEO'su Pieter Elbers, "Saygın Dünya Havayolu Ödülleri'nde Hindistan ve Güney Asya'daki En İyi Düşük Maliyetli Havayolu unvanını almaktan büyük onur ve gurur duyuyoruz. Bunu on üçüncü kez kazanmak, IndiGo'nun, benzersiz bir ağ üzerinden zamanında performans, nazik ve sorunsuz hizmet ve uygun fiyatlı ücretler sağlama konusundaki en iyi gösterge... Bu takdir, çıtayı yükseltmeye ve düşük ücretli seyahat için ölçütleri yeniden tanımlamaya devam etme motivasyonumuzu artırıyor. sadık müşterilerimize, IndiGo'daki süper çalışma arkadaşlarıma ve IndiGo'nun bölgede tercih edilen havayolu olmasına destek olan değerli ortaklarımıza yürekten şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Skytrax CEO'su Edward Plaisted ise "Hem yerel hem de uluslararası rekabetten kaynaklanan artan rekabete rağmen, IndiGo, Hindistan ve Güney Asya bölgesinde müşterilerin en sevdiği düşük maliyetli hava yolu olmaya devam ediyor. Şirket yönetimi ve personelini art arda on üçüncü kez kutluyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule