MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TEL AVİV UÇUŞLARI BAŞLIYOR
Havacılık Haberleri
20 Haziran 2023 Salı 13:47

TEL AVİV UÇUŞLARI BAŞLIYOR

Air Astana yeni Tel Aviv uçuşları için bilet satışına başladı

Air Astana, Eylül ayından itibaren Airbus A321LR uçakları ile haftada iki kez Almatı'dan İsrail'in Tel Aviv şehrine gerçekleştireceği yeni direkt uçuş için bilet satışlarına başladı. Bu uçuşla birlikte havayolu, uçuş ağına yeni bir yön verirken aynı zamanda Kazakistan ile İsrail arasındaki ilk doğrudan uçuşu gerçekleştirmiş olacak.

Uçuş Perşembe günleri Almatı'dan 04:30'da kalkacak ve 08:15'te Tel Aviv'e varacak, Pazar günleri ise 04:10'da kalkacak ve 07:55'te varacak. Dönüş uçuşları 09:30'da gerçekleştirilecek ve Almatı'ya varış 18:20'de olacak. Uçuş süresi gidişte 6 saat 45 dakika, Almatı'ya gelişte 5 saat 50 dakika olacak.

Tel Aviv şehri Akdeniz boyunca uzanan kumsallarıyla ünlüdür ve turistlere kültür, mimari, tarih, eğlence ve yemeklerin eşsiz bir karışımını sunuyor. 

Air Astana Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Başkan Yardımcısı Adel Dauletbek, "Yolcularımıza Air Astana'nın yeni Tel Aviv seferinden yararlanma ve Orta Doğu'daki eşsiz bir ülkeyi keşfetme fırsatı sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Tel Aviv, turizm ve yeni keşifler için sınırsız fırsatlar sunan heyecan verici bir şehir. Uçuşlarımızdaki yüksek konfor ve hizmet kalitesi bu yolculuğu unutulmaz kılacaktır" diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule