MENÜ
İstanbul 21/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İGA'YA 'İHRACAT' ÖDÜLÜ
Havacılık Haberleri
8 Haziran 2024 Cumartesi 21:03

İGA'YA 'İHRACAT' ÖDÜLÜ

İGA, Türkiye İhracatçılar Meclisi İhracatın Şampiyonları Ödüllerinde ilk 10 ihracatçı şirket arasında yer aldı

Türkiye İhracatçılar Meclisi İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte iş dünyası temsilcileri ve ihracatçıların katılımıyla gerçekleştirildi. Rotamız İhracat Pusulamız TİM mottosuyla düzenlenen etkinlik, TİM Başkanı Mustafa Gültepe ve Ticaret Bakanı Bolat'ın açılış konuşmalarıyla başladı.

Ödül töreninde 2023 yılının en büyük 10 Hizmet İhracatçı firması arasında İGA da yer aldı. Ödül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve TİM Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gültepe tarafından Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu’ya takdim edildi.

Etkinlikte değerlendirmelerde bulunan TİM Başkanı Gültepe, "Küresel ticaretin 1,1 trilyon daraldığı 2023 gibi zor bir yılda ihracatımızı büyütmeyi başardık. Cumhuriyetimizin 100. Yılının ihracat şampiyonları burada! Geçen yıl, 255,8 milyar dolarlık ihracatımızın 161 milyar dolarlık kısmına bugün aramızda bulunan 1000 firmamız imza attı. Bu gurur listesinde yer alan tüm firmalarımızı tebrik ediyorum." dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule