MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İGA'DA 'SKYWALKERS' ETKİNLİKLERİ
Türkiye'den
13 Haziran 2023 Salı 15:35

İGA'DA 'SKYWALKERS' ETKİNLİKLERİ

İGA İstanbul Havalimanı çalışanları Skywalkers 2023 etkinliğinde buluşuyor

Türkiye'nin dünyaya açılan kapısı İGA İstanbul Havalimanı’nın binlerce çalışanı için dördüncü kez düzenlediği geleneksel Skywalkers etkinliği, yarışmalar ve sahne performanslarına ev sahipliği yapıyor. İGA, çalışanlarının yoğun katılımıyla süren Skywalkers, 13-14 Haziran tarihleri arasında düzenliyor.

İGA İstanbul Havalimanı çalışanlarına özel motivasyon etkinliği kapsamında bilgi yarışmalarına ev sahipliği yapılırken, panel ve atölyeler de düzenleniyor. Müzik gruplarının sahne aldığı etkinlikte sokak lezzetleri ile çalışanlar keyifli bir iki gün geçiriyor.

Etkinlikte yaptığı konuşmada, misafir ağırlamanın ülkemiz insanının en güçlü erdemlerinden biri olduğunu vurgulayan İGA İstanbul Havalimanı CEO’su Kadri Samsunlu sözlerini şöyle sürdürdü:

“Coğrafyamızın tarihinden, kültüründen süzülüp gelen değerler, ne mutlu ki İGA Ailesinin her bir ferdinde mevcut. Dünyanın her noktasından misafirlerimizi, havalimanımızda ağırlayarak Türk misafirperverliğini en iyi şekilde yaşatıyoruz. Müşteri deneyimini en yükseğe çıkarabilmek en büyük hedefimiz...Art arda aldığımız sayısız ödül herhâlde ne demek istediğimi gayet iyi anlatıyordur.Aldığımız ödüllerin, bütün başarılarımızın arkasında birlikte olma, birbirimize duyduğumuz güven ve sürekli gelişime inanarak her gün daha ileriye gitme kararlılığımız var.”

Konuşmasında İGA İstanbul Havalimanı’nın sürdürülebilirlik faaliyetlerine ve hedeflerine de değinen Samsunlu, 6 Şubat depremlerinden sonra yapılan çalışmaları hakkında bilgi vererek afet bölgesindeki mücadeleye destek veren İGA çalışanlarına da teşekkür etti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule