MENÜ
İstanbul 21/27
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
HAVA TRAFİĞİNE ŞAŞTI KALDI
Havacılık Haberleri
9 Nisan 2012 Pazartesi 20:00

HAVA TRAFİĞİNE ŞAŞTI KALDI

Rüya uçak Boeing 787 Dreamliner’ın test ve kaptan pilotu Christine Walsh İstanbul üzerindeki uçak trafiği hakkında ne dedi?

Rüya uçak Boeing 787 Dreamliner’ın test ve kaptan pilotu Christine Walsh kısa İstanbul izlenimlerini Airkule.com ile paylaştı.

Dreamliner’ı cuma günü İstanbul’a indiren Walsh, 20 yıllık pilot olduğunu, 15 yıldan beri de Boeing’te uçtuğunu söyledi. Walsh, “Cuma günü İstanbul’a gelme onurunu yaşadık ve şehri havadan görme fırsatını bulduk. Çok güzel gerçekten. Hafta sonu da bu güzel şehri gezme fırsatı bulduk. Gördüğümüz büyük ilgi bizi çok mutlu etti. Bugünkü uçuşumuz biraz fırtına ve yağmur olmasına rağmen çok keyifli geçti. 1 saat 20 dakika sürdü.20 bin feet yükseklikte uçtuk, bulutların tam üstüne çıktık” diye konuştu.

 ‘Kokpitten baktığınızda şehrin ne kadar büyük olduğuna inanamıyorsunuz’ diyen Walsh  Aynı zamanda bu bölgede söz konusu irtifalarda hava trafiğinin ne kadar yoğun olduğuna inanamıyorsunuz. Ortasından deniz geçen bu şehirde, Asya ve Avrupa’yı ortasından denizle ayıran bu coğrafyada olmak ve bu manzaraya tanıklık etmek hakikaten inanılmaz, kelimelerle anlatılmaz” dedi.

Airkule.com

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule