MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
GÖKLERİN KRALİÇESİ MAĞAZA OLDU
Dünyadan
23 Haziran 2023 Cuma 21:16

GÖKLERİN KRALİÇESİ MAĞAZA OLDU

Bir zamanlar Lufthansa'da uçuşlar yapan Boeing 747, Malezya'nın Malacca kentinde ilginç konseptte bir mağazaya dönüştürüldü

Malezya'da faaliyet gösteren Amerikan perakende zinciri Coach, satış mağazaları zincirine yeni ve özel bir halka daha ekledi.

Lufthansa'ya ait eski bir Boeing 747-200 tipi uçağı satın alarak Malacca kentinde yepyeni bir proje geliştiren şirket, hem alışveriş yapmak hem de en son cazibe merkezini hayranlıkla izlemek için ziyaretçi çekmeyi planladı.

Eski uçak, yeni kullanım

Freeport A'Famosa Outlet Alışveriş Merkezi dünyanın ilk Coach Airways mağazasının tanıtımını yaptı.  Eski uçak, yeni tasarımıyla benzersiz bir perakende konsept mağazası ve kafeye dönüştürüldü. Proje Mayıs ayında tamamlandı.

Toplam uzunluğu 70,6 metre ve kanat açıklığı 59,6 metre olan "Göklerin Kraliçesi", bir zamanlar dünyanın en büyük sivil uçağı olarak görevini tamamlamıştı.

Alışveriş yapanların heyecan ve nostalji duygusunu artırmak ve bir hava yolculuğu deneyimini hissettirmek için bir hava köprüsü aracılığıyla girişten sonra müşterilere bir biniş kartı veriliyor.

Kaynak: SimpleFlying.com

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule