MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
FIRTINA ÖNCESİ TRAFİK DURACAK
Dünyadan
29 Ağustos 2023 Salı 16:54

FIRTINA ÖNCESİ TRAFİK DURACAK

ABD'de etkili olan Idalia Fırtınası nedeniyle Tampa Uluslararası Havalimanı'nda Salı saat 00:01 itibarıyla trafik durduruldu

ABD'de Tropikal Idalia Fırtınası alarmı sürüyor.

Florida Tampa Uluslararası Havalimanı, Salı günü yerel saatle 00:01'den itibaren hava trafiğine kapatıldı. Kapanmayla birlikte havaalanının ve paydaşlarının uçağa biniş köprülerinin, yer ekipmanlarını fırtınaya karşı güvence altına alınmasına olanak sağlandı, park halindeki uçaklar başka meydanlara nakledildi. Fırtınanın Çarşamba günü bu bölgede etkili olması bekleniyor. Tampa Havalimanı'nın, fırtınanın etkisini yitirmesinin ardından Perşembe günü yeniden trafiğe açılacağı tahmin ediliyor.

Havaalanı Operasyonlar ve Müşteri Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı John Tiliacos, Tampa'daki operasyonları askıya alma kararının Ulusal Hava Durumu Servisi ile yapılan 'kapsamlı görüşmelerden' sonra geldiğini belirtti ve havaalanının ve çalışanlarının güvenliğinin önce gelmesi gerektiğini söyledi.

Kategori 3 kasırga

Tropikal Fırtına Idalia'nın Çarşamba günü Körfez kıyılarına çarparak güçlenmesi, kuvvetli rüzgarlar, şiddetli yağmur ve fırtına dalgalanmaları getirmesi bekleniyor. Tampa Körfezi ve Big Bend bölgesi şiddetli tropik fırtına uyarıları altında ve ani sel ve yıkıcı rüzgarların görülmesi bekleniyor.

Kaynak: SimpleFlying.com

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule