MENÜ
İstanbul 23/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
FEDEX'İN İGA'DA DEV YATIRIMI
Havacılık Haberleri
9 Nisan 2024 Salı 13:20

FEDEX'İN İGA'DA DEV YATIRIMI

FedEx Üst Yönetimi, İGA İstanbul Havalimanı'nda inşaatı devam eden yeni küresel hava transit tesisini ziyaret etti

FedEx Corp.'un yan kuruluşu ve dünyanın en büyük ekspres taşımacılık şirketi olan FedEx Express yöneticileri, bugün CEO Richard W. Smith ile birlikte İGA İstanbul Havalimanı'nda FedEx'in hava ulaşım tesisinin inşaatını ziyaret etti.

CEO Richard W. Smith, Türkiye'de uluslararası hava kargoda gerçekleşen hızlı büyümeyi vurgulayarak “FedEx olarak, altı kıtayı bağlayan bir kargo merkezi olan IGA İstanbul Havalimanı'na yatırım yapmaktan dolayı çok heyecanlıyız. Türkiye, canlı iş ortamı ile FedEx için çok önemli bir pazardır. Tamamlandığında, bu yeni tesis kabiliyetlerimizi artıracak ve genişletmek için küresel büyüme fırsatlarını daha da açacaktır” diye konuştu.

FedEx, Avrupa'da 45 ülkeyi kapsayan FedEx kara yolu ağına sorunsuz bağlantı sağlayan konumu nedeniyle İstanbul'a yatırım kararı verdi. Tesis tamamlandığında, basitleştirilmiş gümrük işlemleri ile birlikte tek bir ağda hem paket hem de yük taşıma imkanı sağlanacak.  

Richard W. Smith ile birlikte ziyarette FedEx Express Avrupa Başkanı Karen Reddington, Türkiye Yer Operasyonları Başkan Yardımcısı Eser Sezek ve İGA İstanbul Havalimanı CEO Vekili Selahattin Bilgen de yer aldı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule