MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
FECİ KAZADA ARAŞTIRMA SÜRÜYOR
Havacılık Haberleri
10 Ağustos 2024 Cumartesi 10:31

FECİ KAZADA ARAŞTIRMA SÜRÜYOR

Brezilya'da düşen uçağın sahibi olan Voepass havayolu şirketi, yaptığı açıklamada hayatını kaybedenlerin sayısını 61 olarak duyurdu

Brezilya'da 2283 sefer sayılı Sao Paulo-Guarulhos uçuşunu yaparken düşen çift motorlu turboprop ATR-72 tipi uçağın sahibi olan Voepass havayolu şirketi, uçaktaki insanların tamamının hayatını kaybettiğini duyurdu.

Havayolundan yapılan açıklamada hayatını kaybedenlerin sayısı 61 (57 yolcu 4 mürettebat) olarak belirtildi. Daha önce yapılan açıklamada 62 kişinin öldüğü duyurulmuştu.

Yetkililer, Sao Paulo metropolünün yaklaşık 80 kilometre kuzeybatısındaki Vinhedo şehrinde uçağın düştüğü mahallede yerde herhangi birinin ölüp ölmediği konusunda bilgi vermedi. Ancak olay yerinde görgü tanıkları, yerel sakinler arasında kurban olmadığını söyledi.

Hayatını kaybeden yolcuların isimlerinin açıklandığı duyuruda olaydan büyük üzüntü duyulduğu vurgulanırken "Şu anda öncelikli olarak hayatını kaybedenlerin ailelerine yardım sağlamaya çalışıyoruz. Şirket, kazanın nedenlerini belirlemek için yetkililerle işbirliği yapıyor" denildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule