MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ÇUKUROVA AÇILIŞA HAZIR
Havacılık Haberleri
9 Ağustos 2024 Cuma 11:26

ÇUKUROVA AÇILIŞA HAZIR

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yaptığı basın açıklamasında Adana Şakirpaşa Havalimanı'nın kapatılmayacağını söyledi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yarın açılışı yapılacak olan Türkiye’nin 58. Havalimanı olan Çukurova Havalimanı’nda basın açıklaması yaptı.

Bakan Uraloğlu, havacılık sektörüne önemli katkı sağlayacak Çukurova Havalimanının yapımının tamamlanmasından gurur duyduklarını belirterek, “Çukurova bölgesinin yöresel kültürünü de yansıtan ve bölgeye yakışan muhteşem bir eser oldu” diye konuştu.

Adana Şakirpaşa Havalimanı kapatılmayacak

Bakan Uraloğlu ayrıca sık sık gündeme gelen Adana Şakirpaşa Havalimanı’nın durumuna ilişkin olarak “Daha önce defalarca söyledik, yine tekrar ediyorum. Adana Şakirpaşa Havalimanı’mız kesinlikle kapatılmayacak” dedi.

Çukurova Havalimanı, bölgenin tüm hava yolu ihtiyaçlarını karşılayacak kapasiteye sahip olacak ve Mersin, Adana, Osmaniye ve Niğde gibi şehirlerde yaşayan 9 milyon vatandaşa hizmet verecek. Havalimanı ayrıca Türkiye’nin en büyük ikinci kargo terminaline sahip olacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule