MENÜ
İstanbul 23/30
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ERCAN’DA NOSTALJİ RÜZGARI
Dünyadan
27 Mayıs 2024 Pazartesi 12:09

ERCAN’DA NOSTALJİ RÜZGARI

KKTC Ercan Havalimanı’nda düzenlenen “Klasik Otomobil Şöleni” adeta bir nostalji rüzgarı estirdi

T&T Havalimanı İşletmeciliği ile Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kulübü’nün ortaklaşa düzenlediği “Klasik Otomobil Şöleni” Ercan Havalimanı’nda gerçekleştirildi.

Klasik otomobil sahipleri, Ercan Havalimanı’na korna çalarak geldi. Havalimanına gelen yolcular klasik otomobillerle bol bol fotoğraf çektirirken, DJ Hass- E’nin çaldığı 60’lı, 70’li, 80’li yıllara ait müziklerle nostalji yolculuğu yaptılar.

Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kulübü Başkanı Akın Demirağ, Ercan Havalimanı’nda düzenlenen “Klasik Otomobil Şöleni”nin yüksek bir katılımla gerçekleşmesinden memnuniyet duyduğunu belirtti.

Etkinliğe, Tepebaşı, Çatalköy, Esentepe gibi uzak bölgeden de katılımın olduğunu ifade eden Demirağ, “Şölene yerli kulüp üyeleri yanında yabancı üyeler de arabalarıyla katıldı. Şölen süresince havaalanında bulunan yolcular etkinliğimize büyük ilgi gösterdi. Katılımcılar, Ercan Havalimanı’nı tanıma fırsatı da buldular” diye konuştu.

Turanlı: Her araç ayrı bir dönemi ve kültürü temsil ediyor

“Klasik Otomobil Şöleni”ne katılan T&T Havalimanı İşletmeciliği Genel Müdür Yardımcısı Şevki Turanlı, klasik araçların sadece teknolojik hatıralarla değil, kendilerine özgü tasarımları, estetik çekicilikleri ve döneminin teknolojisinin müthiş birer örneği olduğunu belirtti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule