MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ERCAN'DA FOTOĞRAF SERGİSİ
Türkiye'den
31 Temmuz 2024 Çarşamba 13:32

ERCAN'DA FOTOĞRAF SERGİSİ

Dağdoğan Sadrazam’ın “Kıbrıs’ın Hurdaları” fotoğraf sergisi Ercan Havalimanı’nda açıldı

T&T Havalimanı İşletmeciliği’nin Ercan Havalimanı’nda bu ayki sergi konuğu, fotoğraf sanatçısı Dağdoğan Sadrazam oldu.

Dağdoğan Sadrazam’ın 30 fotoğraftan oluşan ve uzun yıllara dayanan çalışması olan “Kıbrıs’ın Hurdaları” sergisi Ercan Havalimanı’nda giden yolcu pasaport sonrasında yolcuların beğenisine sunuldu.

Kıbrıs’ın birçok noktasından Sadrazam’ın objektifine takılan hurdaların fotoğraflarıyla, yolcular tarihte bir yolculuğa çıkıyor. Arabalardan, tarım araçlarına, otobüslerden, uçaklara kadar her biri karede yaşanmışlıklar, hayatlar, anılar saklı. 

Ercan Havalimanı’ndaki serginin ikinci kişisel sergisi olduğunu söyleyen Dağdoğan Sadrazam, “Lise yıllarımda fotoğraf çekmeye başladım. O yıllarda film tükenmesin diye çok az fotoğraf çekerdim. Oysa ülkemiz fotoğraf çekmek için zenginliklerle dolu. KKTC, tarihi geçmişi, kültürü, insanı, doğa, bitki örtüsü ve ağaçları ile çok güzel” dedi.

"Ercan Havalimanı sanatçılara açık"

T&T Havalimanı İşletmeciliği Genel Müdürü M. Serhat Özçelik de, Ercan Havalimanı’nda her ay değişik konulardaki sergilerin devam ettiğini ifade etti.

Özçelik, havalimanındaki iki sergi alanının tüm sanatçılara açık olduğunu ifade ederek, sergi açmak isteyenlerin Ercan Havalimanı yetkilileri ile temasa geçmelerinin yeterli olduğunu belirtti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule