MENÜ
İstanbul 23/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ERCAN'DA BAYRAM HAZIRLIĞI
Havacılık Haberleri
2 Nisan 2024 Salı 11:42

ERCAN'DA BAYRAM HAZIRLIĞI

Ercan Havalimanı’nda bayram tatili yoğunluğu yaşanacak... 9 günlük tatil süresince havalimanında 749 uçağa hizmet verilecek

Ercan Havalimanı Ramazan Bayramı süresince özel uçaklar hariç, tarifeli, charter ve ek seferler de dahil olmak üzere 749 uçağa ve giriş-çıkış yapan binlerce yolcuya hizmet verecek.

T&T Havalimanı İşletmeciliği’nden yapılan açıklamada, Ercan Havalimanı’nın KKTC’deki bayram tatilini kapsayan 5 Nisan ile 14 Nisan tarihleri arasındaki 10 günlük sürede 375 geliş ve 374 de giden uçağa ev sahipliği yapacağı ifade edildi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin ardından ülkemizde de Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılmasıyla KKTC’ye, KKTC’den de Türkiye’ye karşılıklı yolcu akışı olması yönünde beklentiyi artırdı.

Ercan Havalimanı’nın Ramazan Bayramı boyunca oldukça yoğun saatler yaşayacağını dikkate alan T&T Havalimanı İşletmeciliği, yolcuların uçuşlarını güvenli ve rahat gerçekleştirebilmeleri için sektör ile birlikte tüm önlemleri aldığını açıkladı.

Bayramın son günü 84 uçağa hizmet verilecek

Havalimanında en fazla yoğunluk 14 Nisan Pazar günü yaşanacak, toplamda 84 uçağa hizmet verilecek.

T&T Havalimanı İşletmeciliği Genel Müdürü M. Serhat Özçelik, Ramazan Bayramı dolayısıyla Ercan Havalimanı’nı kullanacak yolcuların rahatlığı ve uçuşlarında sorun yaşamamaları için gerekli tüm önlemlerin alındığını ifade etti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule