MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
KOREAN AIR A350 ALIYOR
Havacılık Haberleri
2 Nisan 2024 Salı 11:19

KOREAN AIR A350 ALIYOR

Korean Air, Airbus'a 33 adet A350 siparişi verdi

Korean Air, Airbus ile 33 uçak için kesin sipariş imzalanmasının ardından A350 Ailesi'nin yeni müşterisi oldu. Havayolu şirketi, 27 adet A350-1000 ve 6 adet A350-900 sipariş etti.

Tüm uçaklar arasında en uzun menzili sunan A350, önceki nesil uçaklara kıyasla yakıt tüketiminde ve karbon emisyonlarında yüzde 25 azalmayla havayolunun mevcut kıtalararası rotalarından herhangi birinde uçabilecek. 

Korean Air Emniyet ve Operasyon Direktörü Jason Yoo, "A350'nin olağanüstü menzili, yakıt verimliliği ve yolcu konforu, onu küresel ağımız için mükemmel bir seçim haline getiriyor. A350'nin filomuza dahil edilmesinin operasyonel verimliliği artıracağına ve yolcularımızın genel seyahat deneyimini iyileştireceğine inanıyoruz" dedi.

Airbus Ticari Uçaklar Satıştan Sorumlu Başkan Yardımcısı Benoit de Saint Exupéry de şöyle konuştu:

“Korean Air'den gelen bu sipariş, dünyanın uzun menzilli lideri olarak A350'ye verilen bir başka büyük destektir. Havayolu, yakıt tüketimi ve karbon emisyonlarının önemli ölçüde azaltılmasıyla operasyonları genelinde yeni verimlilik seviyelerinden yararlanacak. A350 aynı zamanda taşıyıcının uçak içi ürünlerini ve birinci sınıf hizmetini yeni boyutlara taşıması için mükemmellik sağlayacak. Korean Air'e, Airbus'a ve ürünlerine duyduğu süregelen güven için teşekkür ediyoruz ve A350'nin taşıyıcının ikonik görünümüyle uçtuğunu görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule